Ακρόαση

Το GNB διοργανώνει ανοιχτή ακρόαση για να βρει αξιόλογα ταλαντούχα παιδιά με έμφαση και αγάπη για το χορό, για να δημιουργήσει ένα Junior Company εκπαιδευτικού χαρακτήρα ώστε να μπορέσουν να αποκτήσουν σκηνική εμπειρία σε απαιτητικές Κλασικές, Νεοκλασικές, Σύγχρονες παραγωγές, για την μελλοντική τους εξέλιξη ως χορευτές.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στην ΧΑΝΘ, 14 Απριλίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00.

Η συμμετοχή μπορεί να γίνει με την συμπλήρωση και αποστολή της αίτησης Online στην ιστοσελίδα μας έως την παρασκευή 31 Μαρτίου. Το κόστος για την συμμετοχή θα είναι 10 €.

Κατηγορίες ηλικιών για Κλασικό 9-13 ετών.

Κατηγορίες για Κλασικό-Νεοκλασικό και Σύγχρονο 14- 22 ετών.

Απαραίτητη προϋπόθεση οι συμμετέχοντες να έχουν κάνει τουλάχιστον 2 χρόνια μπαλέτο και για τους άνω των 12 ετών να έχουν κάνει και πουέντ.

Το κόστος των προβών και του κοστουμιού επιβαρύνει τους συμμετέχοντες οι οποίοι θα ενημερωθούν, μόνο όσοι επιλεγούν, μετά το πέρας της ακρόασης.


ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΑΣΗ

Click or drag a file to this area to upload.
Ανεβάστε αρχείο JPG
Click or drag a file to this area to upload.
Ανεβάστε αρχεία τύπου docx, .doc, .pdf

Βασικοί όροι συμμετοχής

1. Συμφωνώ με την βιντεοσκόπηση και φωτογράφηση κατά την διάρκεια της ακρόασης καθώς και με την κοινοποίηση του υλικού στα social media για προώθηση του event.

2. Συμφωνώ με την βιντεοσκόπηση και φωτογράφηση κατά την διάρκεια των προβών και με την συμμετοχή μου σε σποτάκια για προώθηση του event στα social media.

3.Συμφωνώ με την βιντεοσκόπηση και φωτογράφηση κατά την διάρκεια της παράστασης και με την κοινοποίηση του υλικού στα social media .

4.Είμαι υπεύθυνος για την φυσική κατάσταση και την υγεία μου. Το GNB δεν φέρει ευθύνη σε τυχόν τραυματισμό μου κατά την διάρκεια της ακρόασης, των προβών ή της παράστασης.

5. Αποδέχομαι ότι μετά την επιλογή μου, για να διατηρήσω την θέση μου και να συμμετάσχω στην παράσταση πρέπει να προπληρώσω μία δόση για τις πρόβες και να προπληρώσω το κοστούμι με το οποίο θα χορέψω για να ξεκινήσει το ράψιμο.

6. Αποδέχομαι ότι η παραγωγή δεν μπορεί να με ενημερώσει για τον ακριβή αριθμό προβών και του κόστους που θα έχουν οι πρόβες και τα κοστούμια έως το πέρας της ακρόασης και ότι θα ενημερωθώ όταν και εάν επιλέγω. Αυτό συμβαίνει διότι το έργο που θα ανέβει θα αποφασιστεί ανάλογα με την προσέλευση και το επίπεδο των συμμετεχόντων στην ακρόαση.

7.Για τους ανήλικους αποδέχεται τους παραπάνω όρους ο γονέας που κάνει την αίτηση.