ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Αρχική / ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

SUMMER INTENSIVE 2023

GNB Elite Summer Intensive 2023


To Greek Northern Ballet διοργανώνει Διεθνή  Elite Summer Intensive 3 Ιουλίου-14 Ιουλίου 2023.

Και μία επιπλέον 3η εβδομάδα Κλασικό και Ρεπερτόριο 17 -21 Ιουλίου για μαθητές που επιθυμούν να ενταχθούν στο Professional training program του 2023 και να συμμετάσχουν σε διεθνής διαγωνισμούς με το GNB.

Τα καλοκαιρινά μαθήματα είναι ιδανικά για όσους θέλουν να εξελιχτούν και να γίνουν επαγγελματίες χορευτές να αποκτήσουν εξαιρετική φυσική κατάσταση να βελτιώσουν την τεχνική τους και να μάθουν πώς να φτάοσυν στον καλύτερο επίπεδο που μπορούν στο κλασικό και σύγχρονο χορό.


Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • Κλασικό Μάθημα Μπαλέτου
  • Pilates/ Barre a terre
  • Σύγχρονο- χορογραφία – αυτοσχεδιασμός
  • Κλασικό Ρεπερτόριο/Variation
  • Τεχνική Αγοριών

Ώρες: 5 ώρες  (ημερησίως), 5 ημέρες την εβδομάδα


Οι συμμετέχοντες θα δεχθούν προσωπικές διορθώσεις και θα διδαχθούν μία μοναδική προσέγγιση στην τεχνική του κλασικού χορού υπό της οδηγίες του Δασκάλου Αθανάσιου Ρουτιανίδη απόφοιτου σαν  PedagogueBalletmaster  της Bolshoi Ballet Academy και Σολίστ Χορευτής με ομάδες στην Ρωσία και την Ευρώπη. Θα διδαχθούν ακόμη από την υπόλοιπη εξαιρετική ομάδα τον δασκάλων που προσφέρουν σπουδαία εκπαίδευση σε κάθε μάθημα.

Συμμετέχοντες που θέλουν να κάνουν αίτηση για το Professional Training program θα έχουν την ευκαιρία να δείξουν τον εαυτό τους και να γίνουν αποδεκτή στο πρόγραμμα και μαθητές με εξαιρετικό ταλέντο  και τεχνική να κερδίσουν και υποτροφία.

 Η θέσεις θα είναι εξαιρετικά περιορισμένες επειδή θα γίνει πολύ λεπτομερής και εξειδικευμένη δουλειά με τον κάθε μαθητή οπότε θα υπάρχουν μόνο 5 θέσεις διαθέσιμες σε κάθε γκρουπ.


Παρακαλούμε να δηλώσετε την συμμετοχή σας χωρίς καθυστέρηση.

Κόστος ανά εβδομάδα:

1 εβδομάδα 480€

2 εβδομάδες 900€

3η  εβδομάδα (Κλασικό και ρεπερτόριο για ακρόαση στο PTP) 350€

Επιτυχόντες συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν από έκπτωση στην τιμή με Early Bird :

1 εβδομάδα με Early Bird  έως 16 Ιουνίου 350€,

2 εβδομάδες με Early Βird  έως 16 Ιουνίου 550€

Επιτυχόντες συμμετέχοντες που δεν θέλουν να επωφεληθούν από Early Bird για να εξασφαλίσουν την θέση τους θα πρέπει να προπληρώσουν ένα μη- επιστρεπτέο ποσό 160€ γι 1 εβδομάδα και  για 2 εβδομάδες 300€ μέχρι να το κάνουν η θέση τους δεν θα είναι εξασφαλισμένη και θα μπορεί να καλυφτεί.

Junior Group: ηλικίες 10-13 ετών θέσεις διαθέσιμες 5.

Senior Group: ηλικίες 14-21 ετών θέσεις διαθέσιμες 5.

Ακρόαση 3ης εβδομάδος : ηλικίες 14-21 ετών.

Ακρόαση για την Ακαδημία : ηλικίες 9-13 ετών.


Αποστείλετε την αίτηση σας με τα στοιχεία σας στο greekballet@gmail.com ,(με φωτογραφίες σε χορευτική πόζα attitude, arabesque  a la seconde και  ένα βίντεο με μάθημα μπαλέτου 15-20 λεπτά (Μπάρα, Κέντρο,μικρό-μεσαίο-μεγάλο allegro) προαιρετικά ένα βίντεο με κλασική variation της επιλογής σας και σύγχρονο και ένα λεπτομερές  βιογραφικό σας.

Summer intensive at Greek Northern Ballet,Thessaloniki, Greece1

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Ελάτε τώρα στην σχολή μας
ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ

Ελάτε τώρα στην σχολή μας